Login
+Follow
Login

Höga Kusten Winter Classic

By Lars Svanerud on 2014.03.06 In Uncategorized

Vilka sköna människor det finns ! Under helgen , fredag till söndag, har jag och Lukas vandrat på snöskor tillsammans med 48 andra personer från sverige, holland, england. Skön vandring, trevligt lägerliv och nya vänner. Eventet Höga Kusten Winter Classic är purfärskt och vi var de första som fick prova på detta. Vandringsturerna var inte långa och det fanns flera alternativa  leder av olika längd att välja på. Var och en vandrade i sin takt men vi möttes upp till eftermiddagen vid den på förväg utvalda lägerplatsen. Sov gjorde vi i egna eller hyrda tält men det härliga umgänget skedde vid en värmande lägereld.  Ett kanon bra Event som utöver skön vandring och trevliga människor innehöll friluftsskola med proffsiga Johan Skullman samt gott käk från 24hour meal. Håll utkik efter detta event inför 2015 och anmäl dig.

DSC_5889web

 

 

 

 

 

 

 

DSC_5849web

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_5876web

0 Responses to "Höga Kusten Winter Classic"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Lars Svanerud

Beskrivningstext

TREKKING betyder fritt översatt "Att färdas i naturen".
Jag älskar verkligen att färdas i skog och fjäll. Vandra, klättra, paddla, springa, åka skidor, springa eller gå med snöskor eller köra hundspann är de metoder jag använder på mina turer. Det handlar inte om en hobby utan är min livsstil och mitt sätt att leva.

+Follow

Login