Login
+Follow
Login

Snöskor och pudersnö

By Lars Svanerud on 2014.01.11 In Uncategorized

-8 grader , pudersnö och snöskor det är tre delar som verkligen får mig att känna mig levande. Första snöpasset 2014 inför kommande lopp i snöskoVM , Rättvik. Tvärr får jag inte ha hunden med när jag springer de 9 kilometrarna på VM banan.

DSCF5607

 

 

DSCF5609

Kolla in ett litet filmklipp genon att klicka på länken nedan

Snöskolöpning Högbo Bruk

 

 

1 Responses to "Snöskor och pudersnö"

    Comments (1)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Lars Svanerud

Beskrivningstext

TREKKING betyder fritt översatt "Att färdas i naturen".
Jag älskar verkligen att färdas i skog och fjäll. Vandra, klättra, paddla, springa, åka skidor, springa eller gå med snöskor eller köra hundspann är de metoder jag använder på mina turer. Det handlar inte om en hobby utan är min livsstil och mitt sätt att leva.

+Follow

Login