Login
+Follow
Login

God fortsättning på det nya året

By Lars Svanerud on 2014.01.06 In Uncategorized

En skön och lång ledighet är nu inne på sina sista timmar. Snart dags att krypa ner i sängen, ställa klockan och vakna upp till morgonrutinen för arbetsdag.  God mat, umgänge med familj och vänner och flera sköna turer i skogen har fyllt mina dagar under jul- och nyårshelgen. Efter en jobbig period under hösten känns det nu otroligt bra. Konditionen är på väg tillbaka till riktigt bra nivå tack vare bra träning i gästrikeskogen.  Vandringsturer, skogslöpning och turer med min mountainbike har gjort att jag känner mig starkare än på väldigt länge. I februari  fyller jag 50 år  och vilket år det kommer att bli. Snöskolöpning i Rättvik den 1/2 då jag skall springa veteranklassens VM bana på 9 km, födelsedags fest, Höga kusten winter classic, skidtur med vänner i jämtland är några av de aktiviteter jag har inbokat i min kalender den närmaste tiden. Just nu funderar jag dock på att morgonpromenaden med hunden som sker varje morgon skall bytas ut mot morgonlöpning med hunden några gånger per vecka. Jag vet att detta kommer bli en tuff utmaning för mig då jag verkligen uppskattar att ta det lugnt på morgonen. Jag återkommer med rapport om hur det går.

Sov gott

0 Responses to "God fortsättning på det nya året"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Lars Svanerud

Beskrivningstext

TREKKING betyder fritt översatt "Att färdas i naturen".
Jag älskar verkligen att färdas i skog och fjäll. Vandra, klättra, paddla, springa, åka skidor, springa eller gå med snöskor eller köra hundspann är de metoder jag använder på mina turer. Det handlar inte om en hobby utan är min livsstil och mitt sätt att leva.

+Follow

Login