Login
+Follow
Login

Snöskolöpning i Sandvikens stadspark

By Lars Svanerud on 2013.12.11 In Uncategorized

Äntligen kom det snö i vårt område. Det har blivit flera snöskolöpningspass. Nu har dock det milda vädret gjort att snön snabbt smälter bort. Troilgen sista passet idag med ungdomar från Högbo GIF friidrott tills vi får lite påfyllning av den vita härliga snön.

Igår kväll var jag till Kungsbergets alpina skidanläggning och nätverkade med andra företagare i besöksnäringen. Mycket spännande saker som händer runt Sandviken nu. Kungsberget växer så det knakar och har byggt fler bostäder och en helt ny skidserviceanläggning där du kan hyra din skidutrustning. Även om det hade lite problem med datatekniken första helgen så är skiduthyrningens utformning och teknik något helt nytt bland svenska skidanläggningar. På Storsjön söder om Sandvikens stadskärna kommer det i vinter finnas en 15 km lång plogad skridskobana. Möjlighet finns att låna skridskor från Årsunda IF.

 

DSC_5379web

 

 

0 Responses to "Snöskolöpning i Sandvikens stadspark"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Lars Svanerud

Beskrivningstext

TREKKING betyder fritt översatt "Att färdas i naturen".
Jag älskar verkligen att färdas i skog och fjäll. Vandra, klättra, paddla, springa, åka skidor, springa eller gå med snöskor eller köra hundspann är de metoder jag använder på mina turer. Det handlar inte om en hobby utan är min livsstil och mitt sätt att leva.

+Follow

Login