Login
+Follow
Login

Vandra i Brunbjörnsland

By Lars Svanerud on 2013.09.09 In I skogen

Som ett komplement till mitt förra inlägg på bloggen om brunbjörnar i norrlandsskogen kommer på förfrågan  en karta. Om någon är intresserad av att ge sig ut i skogen så är mitt tips att vara i skogarna inom eller strax norr om området i cirkeln på bilden nedan.

Det finns gott om stigar, mindre skogsvägar och dessutom går Gästrike leden genom området som lämpar sig väl för den som vill vandra eller ta sig fram på mountainbike.  Vill man inte bo i tält finns ett par öppna skogsstugor varav den ena på en liten ö. Boende finns också på Jägarstugans vandrarhem, Jädraås herrgård eller Hotell Princess där det sistnämnda ligger i min lilla hemstad Sandviken. Ni är välkomna att höra ev er för fler tips eller om ni vill ha sällskap med ut i skogen.  För kontakt se min websida www.trekkingguides.se

Fbrownbearcircle

1 Responses to "Vandra i Brunbjörnsland"

    Comments (1)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Lars Svanerud

Beskrivningstext

TREKKING betyder fritt översatt "Att färdas i naturen".
Jag älskar verkligen att färdas i skog och fjäll. Vandra, klättra, paddla, springa, åka skidor, springa eller gå med snöskor eller köra hundspann är de metoder jag använder på mina turer. Det handlar inte om en hobby utan är min livsstil och mitt sätt att leva.

+Follow

Login