Login
+Follow
Login

Hej

By Lars Svanerud on 2013.08.19 In Välkommen

Jag heter Lars Svanerud och äger tillsammans med min fru ett stort intresse för ett aktivt liv i naturen. Anledningen till att vi en gång i tiden blev ett par är faktiskt tack vare att jag tog mod till mig och frågade om hon ville hänga med på en fjällvandring.  Den vandringen, Jämtlandstriangeln, gav mersmak för både varandra och fler vandringar.  Ganska snart byggde vi på med andra aktiviteter för att komma till de platser vi ville. Idag vandrar vi, klättrar, isklättrar, tar oss över glaciärer, åker skidor, kör hundspann eller så tar vi en tur över vattnet i en kanot. Allt har vi lärt oss genom kurser i sverige och norge samt  ett flerårigt övande i skogarna  på vår hemmaplan i södra Norrland och i den vackra skandinaviska bergskedjan.

Elin och Lars, Kebnekaise Nordtopp

Lars och Elin på Kebnekaise Nordtopp

Förutom att vi äger detta gemensamma intresse för dessa aktiviteter är vi också gemensamma ägare av företaget Trekkingguides Sweden. Företaget är nytt och har bara hunnit bli ett år gammalt. Om du är nyfiken på det finns mer information på www.trekkingguides.se Vårt nystartade företag driver vi som en sidoverksamhet när vi har ledigt från våra andra arbeten.

På denna blogg tänker jag dela med mig av mina upplevelser i skog och fjäll. Det kommer bjudas på allt från små vardagliga episoder, turer och filosofiska tankar till reportage från längre turer bland berg och glaciärer.

Välkommen att titta in på bloggen igen

Hälsningar
Lars Svanerud

2 Responses to "Hej"

    Comments (2)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Lars Svanerud

Beskrivningstext

TREKKING betyder fritt översatt "Att färdas i naturen".
Jag älskar verkligen att färdas i skog och fjäll. Vandra, klättra, paddla, springa, åka skidor, springa eller gå med snöskor eller köra hundspann är de metoder jag använder på mina turer. Det handlar inte om en hobby utan är min livsstil och mitt sätt att leva.

+Follow

Login